30 Ocak 2012 Pazartesi

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncuları

Kurt Kanunu Dizi Oyuncuları | Kurt Kanunu Oyuncuları | Kurt Kanunu Oyuncu Kadrosu TRT1 ekranlarında çok yakında yayına girecek olan film pana film destekleriyle dizi severlere beğenisine sunuluacak olan Kurt kanunu dizisi. Tehminlerimiz dogrultusunda kurtlar vadisi pusuya eş değer bir dizi olarak hayata geçior . Kurtlar Kanunu adlı dizi ne derece ne konuda sürükleyici olur açıkçası merak içerisinde beklemekteyiz. Kurtlar kanunu dizi oyucular şöyle;
 _Yüksel Arıcı, Kemal Topal, Ferda İşil, Ferhat Yılmaz, Bülent Düzgünoğlu, Göker Ersivri, Cem Uçan. _Kurtlar kanunu dizisi Eylül ayı sonlarına doğru yayına girecek. Tek temennimiz kurtlar vadisi dizisiyle birebir aynı saat ve formatta olmaması.
_Kurtlar kanunu dizisinin konusu ise; Rıdvanpaşa Sokak üzerinde bulunan ve halk arasında, “Polis Ziya Bey Evi” olarak bilinen 1940′lı yıllarda yapılmış üç katlı bu köşk, 60′lı yıllarda da And Film tarafından çekilen başka bir filme evsahipliği yapmıştı.
Kurtlar Vadisi Pusu’ya kardeş dizi olarak çekilmekte olduğu dedikoduları dolaşan ve sonbahar’da gösterilmeye başlayacak olan yapım, Kemal Tahir’in ‘Kurt Kanunu’ adlı romanının bir uyarlaması. Bekleyelim ve görelim.iyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder